5 причини защо алуминиевите прозорци са по-добри от PVC дограмата

от nadejda
Прозорец стъкло дъжд

Ако е дошъл моментът да смените прозорците или вратите си или може би, обмисляте да инсталирате допълнително остъкляване във Вашия имот, за да увеличите качеството на естествената светлина, едно от първите неща, които трябва да решите, е материалът за техните рамки.

От известно време u PVC се разглежда като най-модерната опция с ниска поддръжка, но има много причини, поради които алуминиевите стъклопакети превъзхождат PVC прозорците и вратите, което води до по-добра инвестиция във жилището.

Прочетете, за да откриете петте основни предимства на алуминиевите прозорци пред техните PVC опциите:

Варианти на алуминиева дограма
  1. Алуминиевата рамка може да издържи цял живот. Алуминиевото остъкляване не е еднократна покупка. Няма да се налага да го сменяте в рамките на няколко години, вероятно дори няколко десетилетия! Алуминият е изключително здрав и издръжлив и е силно устойчив на корозия, способен да издържи на външните условия. Докато PVC прозорците може да изискват периодична подмяна, можете да бъдете сигурни, че алуминиевите системи ще продължат да работят, осигурявайки стил и производителност без компромиси.
  2. Повишена енергийна ефективност за Вашия дом. Термично счупените алуминиеви дограми предлагат превъзхождаща енергийна ефективност. Термичното прекъсване гарантира, че алуминиевата повърхност не може да бъде повлияна от външните температури, предотвратявайки превръщането ѝ в източник на топлинни загуби за Вашия дом в по -студените месеци и дори конденз. Ще откриете, че повечето от алуминиевите прозорци имат термични разкъсвания, заедно с изолирани кухини.
  3. Изключително привлекателен материал. Вашият дом е Вашето убежище, разбираемо е, че искате жилището Ви да изглежда най-добре. Няма конкуренция между алуминия и PVC по отношение на естетиката. Способен да бъде изваян в гладки, тънки ултрамодерни рамки, алуминият може да осигури наистина съвременен завършек на екстериора на Вашия имот. Ако планирате особено амбициозно разширение или обновяване на Вашия дом, алуминиевите системи имат „уау фактора“, с който PVC просто не може да се конкурира.
  4. Възможност за задържане на по-големи стъкла. Алуминият е значително по-здрав материал от PVC и впоследствие може да държи рамки, които са не само по-тънки и елегантни, но и по -големи. Позволява повече светлина в имота и кара жилищните помещения да бъдат по-свежи и просторни. Ако искате да създадете потясна връзка между интериора на Вашия дом с околностите, нашето фиксирано остъкляване може да създаде впечатляващи жилищни площи и различни архитектурни характеристики за Вашия имот.
  5. Съчетаване на цветовете за наистина поръчково покритие. По отношение на цветовете, съответстващи на рамката на Вашето ново стъкло към стила и архитектурата на имота, алуминиевите прозорци предлагат избор от цветове, които далеч надминават този на PVC. Само с определена гама от цветове, налични за PVC прозорци, алуминият позволява по-голяма гъвкавост с възможността те да съответстват на всеки цвят по RAL. Резултатът? Система за остъкляване, която е наистина персонализирана за Вашия дом.

0 коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар